• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

"Bizon" széles bab - 1 kg -

Régi ár: 15,218.18 Ft
9,130.91 Ft
Megtakarítás: 6,087.27 Ft (40%)
A promóció véget ér 2021-10-20
A promóció véget ér
Ezt terméket ennyien vásárolták meg: 17
015068
Készleten
+

A széles bab egy hüvelyes növény. Ehető része a nagy, finom vetőmag, magas tápanyag-tartalommal. A széles bab "Bison" egy korai fajta, amely kiváló növekedési lendülettel és prémium minőségű magokkal rendelkezik. A kb. 90 cm magas növények a koca után 70-75 nappal nagy, 14-17 cm hosszú hüvelyben hoznak gyümölcsöt. Ezek a hüvelyek 2-5 csodálatos magot tartalmaznak. A "bölény" világos zöld, vastag és szabályos alakú magokat termel. Ez egy fajta, amely kiemelkedik ízlésével. A vetőmag felületén lévő szürkés stigma jelzi a kapcsolatot a hüvely borításával. A "bölény" széles babot elsősorban a betakarítás utáni közvetlen fogyasztásra ajánljuk. Lehet fagyasztani, tartósítani és pácolni.

A széles babtermesztés nagyon egyszerű. Ez a zöldség gazdag termést eredményez napos, meleg és nyílt területeken. A talajnak sok humuszot kell tartalmaznia, és enyhén nedvesnek kell lennie. Előnyös egy kissé kompaktabb talajszerkezet. A vetésre március végétől április végéig kerül sor. 4-6 cm mélyen koca 60 x 10 cm távolságban.

A széles bab egy növény, amelyet könnyen emészthető fehérjék magas tartalma jellemz. Ez a B-vitaminok, az A-provitamin és az ásványi sók, különösen a vas, foszfor és kalcium kincstára. Ezen vegyületeknek köszönhetően jótékony hatással van a keringési rendszerre, és megakadályozza a szívkoszorúér állapotot. Élelmi rostforrás, amely segít kielégíteni az étvágyat.

A kínált csomagok 1 kg "Bizon" széles babmagot tartalmaznak. A csomagok tartalmazzák a növekedési tippeket és a dátumot.

  • Súly: 1 kg
  • Magasság: 90 cm
  • Használat: közvetlen fogyasztás; fagyasztó; befőttek; pácolás
  • Betakarítási idő: 70–75 nap a koca után
  • Növényi forma: éves
  • Telephely: napos, meleg, nyitott; humánus, nedves, meglehetősen kompakt talaj

GardenSeedsMarket egy a piacon több mint egy évtizede jelenlevő cég és a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetünk termékeink minőségére. Ezen időszak alatt több tízezer elégedett ügyfelet értünk el. Az általunk értékesített vetőmagok többlépcsős minőségellenőrzésen esnek át, mielőtt gondosan becsomagolják és elszállítják azokat. Ezek a termékek számos tanúsítvánnyal bírnak és megfelelnek az Európai Unió országai szabványinak. Munkatársaink tapasztalt kertészek, akik szívesen válaszolnak minden kérdésére!

Honnan származnak a vetőmagjaink?

Az áruházunkban értékesített minden mag az Európai Unió legjobb termelőitől származik. A hosszú távú együttműködésnek köszönhetően, megfelelő körülményeket dolgoztunk ki, amelyek lehetővé teszik számunkra a mindig friss és gondosan átvizsgált vetőmag tételek forgalmazását. A közvetítők kihagyása ebből az egész folyamatból nem csak azt teszi lehetővé számunkra, hogy elkerüljük a raktárak polcain hónapokig fekvő régi szállítmányokat, hanem garantálja a legalacsonyabb árat és a legmagasabb minőségű terméket.

A minőségellenőrzés folyamata

Minden vetőmag négyszintű minőségellenőrzési folyamaton megy keresztül.

AZ ELSŐ SZAKASZ a termelők gondos kiválasztásán alapul, valamint növénytermesztésük ellenőrzésén, beleértve a külföldről származó növényeket is. A növények nem csak a növekedés kezdetén, hanem a virágzás és termésképződés közben is ellenőrizve vannak. Ebben a szakaszban fontos, a térbeli elszigetelés, aminek köszönhetően garanciával bírunk a fajok jövőbeni kívánt morfológiai jellemzőinek, például a szín magasság vagy a fajta alakulását.

A MÁSODIK SZAKASZ a nagyon alapos, laboratóriumi körülmények között elvégzett vizsgálatokon alapul. A legmagasabb színvonalú berendezéseknek és a magasan képzett személyzetnek köszönhetően, a beszállítóink évente több mint 30 000 minőségi elemzést végeznek. Ha a magok bármelyike nem felel meg a követelményeknek, azok olyan technológiai folyamatokon mennek át, mint a szárítás, tisztítás, finomítás, valamint az újbóli vizsgálat.

A HARMADIK SZAKASZ az ellenőrző parcellákon történő vetésen alapul. Ennek köszönhetően pontos információkat kapunk a csírázóképességükről, amit megfelelő magas szinten kell tartani. Ugyanekkor ebben a szakaszban ellenőrzik az egyes fajták fajtaazonosságát.

NEGYEDIK SZAKASZ már a raktárainkban történik és azon magok kiemelésén, friss tételekre cserélésén alapul, melyek túl hosszú ideje a hevernek a polcokon. Minden csomag rendelkezik megfelelő tételszámmal, és a vetés alkalmassági dátumával.

Ez a négy szakasz lehetővé teszi számunkra, hogy egyértelműen megállapítsuk, hogy az általunk értékesített magok megfelelnek a legmagasabb sztenderdeknek és minden lehetséges ellenőrzésen probléma nélkül átmennek.

Díjak és kitüntetések

Az általunk értékesített vetőmagokat több alkalommal értékelték és kitüntették. Több tucat arany érmet, valamint a magas minőségért és az alkalmazott innovációért nyertek elismeréseket. Néhány ezek közül: TOP INNPVÁCIÓ (2015. június), A POZNAŃ-i NEMZETKÖZI VÁSÁR ARANY ÉRME (2015.), FOGYASZTÓI MINŐSÉGI LEADER (2014.), 2014. ÉV MEZŐGAZDÁSZA – FARMERJA.

Ezen kívül egymás után két évben lettünk kitüntetve a BUSINES IDEAL tanúsítvánnyal.

Csíráztatás

Figyelmünket a legmagasabb minőségű vetőanyagok értékesítésére összpontosítjuk. Azonban a növények élő szervezetek, azok csírázása számos tényezőtől függ, olyanoktól, mint a hőmérséklet, a talaj fajtája, a nedvesség és az öntözés gyakorisága, a vetés ideje, a trágyázás, az alkalmazott növényvédő szerek és egyéb időjárási körülmények. Segítséget nyújtunk a termesztéssel kapcsolatos releváns információk összegyűjtésében, azonban nem vállalunk felelősséget a növényekért, ha az adott növényfajra vonatkozó feltételek nem teljesülnek.