Népszerű termék Ezt a terméket utoljára 3 órával ezelőtt vásárolták.
  • 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum
-25%

Floreo - Planta professzionális izzóvirág-műtrágya - 250 g -

Régi ár: 1,620.00 Ft
1,214.55 Ft
Megtakarítás: 405.45 Ft (25%)
A promóció véget ér 2020-09-20
A promóció véget ér
A vásárlók száma: 92
011240
Készleten
+

Floreo - A Planta professzionális hagymavirág-műtrágya mindenféle hagymanövény táplálására szolgál. Jól kiegészített tulipánokat, krókuszokat, nárciszokat, jácintot, liliomot, gladiolit és sok más évelő növényt biztosít a megfelelő kiegészítővel. Ez a többkomponensű műtrágya minden makroelemet tartalmaz, és mikrotápanyagokkal dúsítva, beleértve a magnéziumot is, amelyek szükségesek az érintett növények egészséges növekedéséhez, fejlődéséhez és bőséges, hosszú virágzásához. A rendszeres műtrágyázás biztosítja a hagymák megfelelő növekedését, amely lehetővé teszi a növényeknek a megfelelő téli teljességet, túlzott növekedést és a következő évszakban pompásan virágzó növényeket.

Ez egy vízoldható, többkomponensű műtrágya. A kristályos forma lehetővé teszi az oldat egyszerű előállítását. Ezt a könnyen használható és hatékony műtrágyát a növényeknek a teljes vegetációs időszak alatt kell öntözni. Ez lehetővé teszi az öntözés és a műtrágyázás kombinálását, és így időt spórolhat. A trágyázás különösen fontos a virágzás idején. Termékünk alkalmas konténerekben termesztett növények ápolására is. Egy sor jól asszimilálható vegyületet tartalmaz, így felhasználható a gyengébb, korábban elhanyagolt növények vészhelyzeti ápolására.

Az egyik csomag 250 g Floreo - Planta speciális izzóvirág-műtrágyát, valamint a lejárati időt és a részletes használati útmutatót tartalmazza.