• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Gombaszedő kellékei

A Gomba szedő kiegészítői között mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy gombát szedjen az erdőben. Prémium minőségű termékeket kínálunk, amelyek minden erdei kirándulást biztonságossá és kényelmessé tesznek. Nézze meg ajánlatunkat még ma!

A gomba szedő felszereléséből nem szabad kihagyni a rovarriasztókat. Hatékony, első osztályú riasztók széles választékát kínáljuk. Rendelje meg a BROS szúnyog- és kullancssprayjét, meglepően megfizethető áron, vagy annak rendkívül erős változatát, a MAX Mosquito and Tick Spray-t. Ez a készítmény hosszú távú hatásokat garantál, ezért tökéletesen alkalmas az erdőben való vándorláshoz. Ha körbe akarja járni azokat a helyeket, ahol kullancsra számíthat, rendelje meg a rendkívüli Ruházat spray-t, amely taszítja és elpusztítja a kullancsokat. Ez a termék 100% -os hatékonyságot biztosít e veszélyes pókféle elleni küzdelemben.

Az Ön elégedettsége a legfontosabb prioritás, ezért folyamatosan bővítjük kínálatunkat a legjobb rovarriasztókkal és egyéb hasznos gombaszedőkkel, a legversenyképesebb árakon. Vásároljon online anélkül, hogy otthagyná otthonát - kattintson és nézze meg a terméket, és tegye be a virtuális kosárba! Ez egyszerű Vásároljon elismert márkák rovarriasztóit olcsó házhoz szállítással. Javasoljuk, hogy használja ki különleges ajánlatainkat és szezonális értékesítéseinket. A kerti vetőmag-piacon történő vásárlásnak mindig van értelme!