• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Krukor med lock

Letar du efter nya krukor med lock? Upptäck de mest utsökta och andlöst vackra designerna i vår butik! Vi utökar ständigt vårt sortiment med nya, trendiga modeller i olika storlekar. Vare sig du letar efter runda, fyrkantiga eller avlånga krukor med lock, som varierar från 9,5 till 40 cm, kommer du att hitta dem på vår trädgårdsmarknad. Tveka inte att utforska!

Om du uppskattar enkelhet och önskar krukor med lock som fångar blicken med sina levande färger, överväg vår ”Aruba”-serie i gult, limegrönt eller vattenmelon; ”Vulcano” i körsbärsrött, pistaschgrönt eller mintgrönt; och ”Ibiza” i turkos, blåbärslila eller lavendelblå. För dem som planerar en etnisk eller skandinavisk estetik är våra ”Elba”-krukor med trästruktur, som imiterar utseendet av träplankor, det perfekta valet. Komplettera romantiska och idylliska inredningar med de delikata krukorna med lock ”Bella”, med nätavslutning och tillgängliga i en rad mjuka färger som limegrönt, ljusbeige, ljusgrått eller antikrosa. Förnya moderna vardagsrum och sovrum med de öppna ”City”-krukorna med lock. Alternativt kommer klassiska hemdesigner att passa perfekt med de eleganta runda krukorna ”Sahara Petit”. Söker du efter något för att ljusa upp ditt vardagsrum? Vår bästsäljande kruka ”Magnolia Jersey”, med ett modernt och supertrendigt jerseymönster, är en kundfavorit. För kök som behöver en färgklick, överväg de tvåfärgade krukorna ”Duet” eller de färgglada, modulära örtkrukorna ”Heca” eller ”Rocka P”, som finns i både matta och genomskinliga utföranden och enkelt kan kombineras till spännande strukturer tack vare speciella lås. Vi erbjuder också vackra avlånga krukor i storlekarna 38 x 13 cm, 30 x 12 cm och 28 x 15 cm, idealiska för balkonglådor. Dina livfulla pelargoner, hängande petunior och lobelior kommer att se ännu mer fantastiska ut i dem. Och för orkidéentusiaster, missa inte våra lyxiga orkidékrukor i de levande serierna ”Finezja”, ”Flora” och ”Wenus”.

Släpp loss din kreativitet och ge dina krukväxter den inramning de förtjänar. Med det bredaste utbudet av krukor med lock till oslagbara priser, inbjuder vi dig att bläddra, beställa och förvandla ditt hem med oss!