• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Семена от дантела фацелия

В нашия онлайн градинарски магазин можете да закупите Семена от дантелена фацелия на най-конкурентни цени. Семената, които предлагаме, идват от доверени доставчици и се характеризират с висок процент на кълняемост. Искате ли да съберете обилна реколта без да се налага да преплащате? Разгледайте нашите сортове и закупете Семена от дантелена фацелия с гаранция за буйно поникване!

Синята фацелия, известна и като дантелена фацелия, не се цени само като фураж и медоносно растение, но също така често се използва като ефективно зелено тор. Този универсален вид се отличава с умерени изисквания за отглеждане и бърз животен цикъл. Устойчива на студ и недостиг на вода по време на растежа си, дантелената фацелия дава ценна фуражна храна с лактогенни свойства. Освен това, производството на мед от един хектар от тази култура може да достигне дори впечатляващите 700 кг! Изборът на Семена от дантелена фацелия като покривна култура е мъдър ход, особено ако искате да подобрите структурата на почвата и да я обогатите със съществени макро и микроелементи. Друга полза от отглеждането на това прекрасно растение е неговата способност да предпазва мястото от бурени и да спира разпространението на почвени патогени, като например ефективно се справя с кореновите нематоди на зелето. Затова, ако сте склонни към устойчиви решения и искате да се възползвате от ползите на растителните синергии, е време да посеете Семена от дантелена фацелия! По този начин ще подобрите жизнеността на градината си и ще подкрепите пчелите и другите опрашители, за които това растение представлява богат и ефективен източник на храна.

В нашия градинарски магазин гордо представяме най-добрите и най-плодотворните сортове дантелена фацелия на достъпни цени. Нашият топ избор? Семена от дантелена фацелия сорт "Stala", които са отлични за производство на прясна фуражна храна и като мощен източник на зелено тор. За да задоволим разнообразните нужди, предлагаме семенни пакети с различни размери, като удовлетвореността на клиентите ни е нашият главен приоритет. Каним ви да пазарувате с увереност, разчитайки на нашата 100% гаранция за удовлетвореност! Разгледайте условията за безплатна доставка, за да спестите още повече. Също така ви препоръчваме да се запознаете с нашия обширен асортимент от земеделски семена, подходящи както за професионална, така и за любителска употреба. Не изпускайте тази възможност; инвестирайте в качествени Семена от дантелена фацелия като следваща покривна култура - това е решение, което няма да съжалявате!

-40%
12.82 лв 21.37 лв
Промоцията приключва
Не е наличен
-40%
20.30 лв 33.83 лв
Промоцията приключва
Не е наличен
-40%
39.68 лв 66.13 лв
Промоцията приключва
Не е наличен
-40%
182.58 лв 304.30 лв
Промоцията приключва
Не е наличен
-40%
12.90 лв 21.49 лв
Промоцията приключва
Не е наличен
-40%
22.69 лв 37.81 лв
Промоцията приключва
Не е наличен
-40%
92.80 лв 154.66 лв
Промоцията приключва
Не е наличен
-40%
178.25 лв 297.09 лв
Промоцията приключва
Не е наличен
-40%
365.16 лв 608.60 лв
Промоцията приключва
Не е наличен