• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Kiipeily ruusut

Jos etsit koristekasveja, jotka peittävät seinät, pergolat tai piharakennukset, valitse kiipeävät ruusut. Nämä upeat kasvit muodostavat kukkakaskadeja kiivetessään tukirakenteita pitkin, luoden henkeäsalpaavan näkymän. Kategoriaamme, Kiipeävät Ruusut, kuuluu monia erilaisia lajikkeita, kukin ainutlaatuisia kukkansa kooltaan ja väriltään. Vieraile verkkopuutarhakaupassamme tutkiaksesi joitakin näistä poikkeuksellisista lajikkeista, jotka kaikki ovat tunnettuja ylivertaisesta laadustaan.

Kiipeävät ruusut eivät ole tyypillisiä köynnöskasveja; ne nousevat tukirakenteita pitkin pääasiassa vartensa piikkien avulla. Nämä varret voivat taipua, joten kasvit tarvitsevat hieman tukea sinulta. Sekä pehmeä- että jäykävartisia lajikkeita on saatavilla. Kiipeävät ruusut eivät vaadi paljon hoitoa tai erityistä kasvupaikkaa. Ne viihtyvät aurinkoisilla tai osittain varjoisilla, tuulelta suojatuilla alueilla, joissa on läpäisevä ja hedelmällinen maaperä, mutta ne sietävät myös vähemmän suotuisia olosuhteita. Nämä ruusut sointuvat kauniisti muiden koristekasvien kanssa, kuten kiipeävän muratin, kun taas ruusupensaiden alaosia voidaan täydentää unikkojen, laventelin, kosmosten tai leimujen avulla puutarha-asetelmaasi piristämään. Eriväriset kiipeävät ruusut näyttävät upeilta aidalla, kaiteella tai piharakennuksessa.

Suosittelemme erityisesti yhtä lajiketta Kiipeävät Ruusut -kategoriastamme, joka tuottaa kauniita keltaisia kukkia. Tämä lajike on silmiinpistävä pergoloissa, piharakennuksissa ja muissa tukirakenteissa, tarjoten runsaasti kukkia, jotka varmasti kaunistavat kodin ympäristöä.