• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Fazék burkolatok

Szüksége van új edényházra? Boltunkban megtalálja a legszebb, igazán lenyűgöző mintákat! Folyamatosan bővítjük választékunkat új, divatos, különféle méretű modellekkel. Kertpiacunkon kerek, négyzet alakú és hosszú edénybéléseket talál, 9,5–40 cm méretű. Mindig szívesen látnánk!

Ha értékeled az egyszerűséget, és az új edényednek elsősorban telített színekkel kell elvakulnia, a sárga, lime-zöld és a görögdinnye „Aruba”, a cseresznye piros, a pisztácia-zöld vagy a menta-zöld „Vulcano” és a türkiz színében. , áfonya-lila vagy levendula-kék „Ibiza” kerek edénybélések mind vonzzák Önt. Ha azt tervezi, hogy etnikai vagy skandináv stílusban rendezi el a helyét, rendeljen olyan fadarabon „Elba” burkolatot, amely úgy néz ki, mintha fadeszkából készültek! Finom, szellős „Bella” edénybélés hálószemüveggel, széles választékban kapható finom, világos színekben - lime zöld, világos bézs, világosszürke vagy antik rózsaszín - kiegészíti a romantikus, idilli belső tereket. A modern stílusú nappali és hálószoba frissebb megjelenést fog kapni az áttört „City” pot edényeknek köszönhetően, míg a klasszikus otthoni kialakítás tökéletesen illeszkedik az elegáns „Sahara Petit” kerek edényberendezésekhez. Ötleteket keres a szalon felvidítására? A „Magnolia Jersey” edényház, divatos, szuper divatos trikó-kockás patterrel, az első számú bestseller a kategóriában. Ha a konyhájának több színre van szüksége, rendeljen kétszínű „Duet” edénybohókat vagy színes, moduláris „Heca” vagy „Rocka P” gyógynövényedényeket, matt és átlátszó változatban kapható, amelyeket a speciális reteszeknek köszönhetően könnyedén össze lehet alakítani érdekes szerkezetekkel. . Van még szép hosszú, 38 x 13 cm, 30 x 12 cm és 28 x 15 cm méretű burkolatok is, amelyeket erkély dobozokhoz szántak. A túlzott muskátlik, a hátsó petunia és a lobelia még inkább ragyogónak tűnnek bennük. A posh orchidea béléseket nem szabad kihagyni kínálatunkban. Beleszerezhet a „Finezja”, a „Flora” és a „Wenus” orchideacserép élénk színeivel.

Engedjük, hogy teljesítse a fantáziáit! Adja meg cserép virágát a megérdemelt környezettel. Kínálunk a pot edények legszélesebb választékát a legversenyképesebb áron - nézzen meg, rendelje meg és cserélje otthona otthonát!