• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Pottiholkit

Etsitkö uusia pottiholkkeja? Löydä kaupastamme hienoimmat ja henkeäsalpaavat mallit! Laajennamme jatkuvasti valikoimaamme uusilla, trendikkäillä malleilla eri kokoisina. Olitpa etsimässä pyöreitä, neliönmuotoisia tai pitkulaisia pottiholkkeja, jotka vaihtelevat 9,5 cm:stä 40 cm:iin, löydät ne puutarhamarketistamme. Tule tutustumaan!

Jos arvostat yksinkertaisuutta ja haluat pottiholkit, jotka säihkyvät kirkkaissa väreissä, silloin ”Aruba”-sarja keltaisena, limenvihreänä tai vesimelonin värisenä, ”Vulcano” kirsikanpunaisena, pistaasinvihreänä tai mintunvihreänä ja ”Ibiza” turkoosina, mustikkana tai laventelin sinisenä saattavat olla mieleesi. Jos olet järjestämässä tilaa etniseen tai skandinaaviseen tyyliin, valitse puukuvioiset ”Elba” pottiholkit, jotka näyttävät puulautojen näköisiltä! Herkät, ilmavat ”Bella” pottiholkit, jotka on viimeistelty verkkokuvioilla ja jotka ovat saatavilla laajassa värivalikoimassa - limenvihreänä, vaalean beigenä, vaalean harmaana tai antiikin roosana - täydentävät romanttisia ja idyllisiä sisätiloja. Modernisti sisustetut olohuoneet ja makuuhuoneet saavat raikkaamman ilmeen aukikudotuista ”City” pottiholkeista, kun taas klassinen koti-ilmapiiri sopii täydellisesti yhteen eleganttien ”Sahara Petit” pyöreiden pottiholkkien kanssa. Etsitkö ideoita olohuoneen piristämiseen? ”Magnolia Jersey” pottiholkit, joissa on muodikas ja erittäin trendikäs neulekuvio, ovat luokkansa myydyin tuote. Jos keittiösi kaipaa lisää väriä, valitse kaksisävyiset ”Duet” pottiholkit tai värikkäät, modulaariset ”Heca” tai ”Rocka P” yrttipottiholkit, jotka ovat saatavilla sekä matto- että läpinäkyvinä ja joita voidaan helposti yhdistää mielenkiintoisiksi rakenteiksi erityisillä lukituksilla. Meillä on myös kauniita pitkiä holkkeja, kokoja 38 x 13 cm, 30 x 12 cm ja 28 x 15 cm, jotka on tarkoitettu parvekelaatikoille. Runsaskukkaiset pelargonit, roikkuvat petuniat ja lobeliat näyttävät niissä entistäkin upeammilta. Emme ole unohtaneet tarjota upeita orkideaholkkeja. Ihastu ”Finezja”, ”Flora” ja ”Wenus” orkideapottiholkkien eloisissa väreissä.

Toteuta fantasiasi! Anna ruukkukukillesi ansaitsemansa ympäristö. Tarjoamme laajimman valikoiman pottiholkkeja kilpailukykyiseen hintaan – tutustu, tilaa ja muuta kotiasi kanssamme!