• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Kućišta za lonce

Tražite nove kućišta za lonce? Otkrijte najljepše i zaista zadivljujuće dizajne u našoj trgovini! Neprestano proširujemo naš asortiman s novim, modernim modelima u različitim veličinama. Bilo da tražite okrugla, kvadratna ili izdužena kućišta za lonce veličina od 9,5 do 40 cm, naći ćete ih na našem vrtnom tržištu. Uvijek ste dobrodošli!

Ako cijenite jednostavnost i želite da vaša nova kućišta za lonce prije svega zabljesnu zasićenim bojama, sigurno će vam se svidjeti „Aruba“ u žutoj, limeta-zelenoj i lubeničnoj boji; „Vulcano“ u trešnjin crvenoj, pistacija-zelenoj ili metvica-zelenoj; i „Ibiza“ u tirkiznoj, borovnica-ljubičastoj ili lavanda-plavoj boji. Ako planirate prostor urediti u etničkom ili skandinavskom stilu, naručite kućišta „Elba“ s drvenim zrnom koja izgledaju kao da su napravljena od drvenih dasaka! Nježna, zračna kućišta „Bella“ s mrežastim završetkom dostupna su u širokoj paleti suptilnih, svijetlih boja – limeta, svijetlo bež, svijetlo siva ili antik roza – savršeno će upotpuniti romantične i idilične interijere. Moderno uređeni dnevni boravci i spavaće sobe osvježit će otvorena kućišta „City“, dok će klasičnom dizajnu doma odlično odgovarati elegantna okrugla kućišta „Sahara Petit“. Tražite ideje za osvježenje dnevnog boravka? Kućište „Magnolia Jersey“ s modnim, super trendi uzorkom pletenine je naš najprodavaniji proizvod u toj kategoriji. Ako vaša kuhinja treba više boje, naručite dvobojna kućišta „Duet“ ili šarene, modularne kućišta „Heca“ ili „Rocka P“ za biljke, dostupne u mat i prozirnoj verziji, koje se zahvaljujući posebnim kopčama lako kombiniraju u zanimljive strukture. Također imamo predivna izdužena kućišta veličina 38 x 13 cm, 30 x 12 cm i 28 x 15 cm, namijenjena za balkonske kutije. Vaši bujni geraniji, viseće petunije i lobelije izgledat će još sjajnije u njima. Naravno, u našoj ponudi ne smiju nedostajati luksuzni lonci za orhideje. Zaljubite se u živopisne boje kućišta za orhideje „Finezja“, „Flora“ i „Wenus“.

Pustite mašti na volju! Pružite vašim lončanicama okolinu koju zaslužuju. Nudimo najširi izbor kućišta za lonce po najkonkurentnijim cijenama – pogledajte, naručite i preoblikujte svoj dom s nama!