• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Containere pentru Ghivece

Sunteți în căutarea de noi containere pentru ghivece? Descoperiți cele mai rafinate și uimitoare designuri în magazinul nostru! Extindem constant gama noastră cu modele noi și la modă, în diferite dimensiuni. Indiferent dacă căutați containere rotunde, pătrate sau alungite pentru ghivece, cu dimensiuni cuprinse între 9,5 și 40 cm, le veți găsi în piața noastră de grădină. Vă invităm să aruncați o privire!

Dacă apreciați simplitatea și doriți containere pentru ghivece care să captiveze în primul rând prin culorile lor vibrante, modelele noastre “Aruba” în galben, verde lime sau culoarea pepenelui, “Vulcano” în roșu cireș, verde fistic sau verde mentă și “Ibiza” în turcoaz, mov afine sau albastru lavandă vă vor atrage cu siguranță. Dacă planificați să amenajați spațiul într-un stil etnic sau scandinav, comandați containerele “Elba” cu aspect de lemn, care par făcute din scânduri de lemn! Containerele delicate “Bella”, cu finisaj de plasă, disponibile într-o gamă largă de culori subtile și deschise - verde lime, bej deschis, gri deschis sau roz antic - vor completa perfect interioarele romantice și idilice. Camerele și dormitoarele amenajate modern vor capăta un aspect proaspăt datorită containerelor “City” cu design perforat, în timp ce designul clasic al casei se va potrivi perfect cu containerele rotunde elegante “Sahara Petit”. În căutare de idei pentru a anima camera de zi? Containerul “Magnolia Jersey”, cu un model țesut la modă și foarte trendy, este cel mai bine vândut produs în această categorie. Dacă bucătăria dumneavoastră are nevoie de mai multă culoare, comandați containerele bicolore “Duet” sau containerele colorate și modulare “Heca” sau “Rocka P” pentru plante aromatice, disponibile în versiuni mate și transparente, care pot fi combinate ușor în structuri interesante cu ajutorul unor dispozitive speciale de închidere. De asemenea, oferim containere alungite frumoase în dimensiunile 38 x 13 cm, 30 x 12 cm și 28 x 15 cm, potrivite pentru jardiniere de balcon. Geraniile luxuriante, petuniile atârnate și lobeliile vor arăta și mai splendide în ele. Și nu am putut să omitem containerele de lux pentru orhidee din oferta noastră. Îndrăgostiți-vă de culorile vii ale containerelor pentru orhidee “Finezja”, “Flora” și “Wenus”.

Lasă-ți fantezia să zboare! Oferă-ți florilor din ghivece decorul pe care îl merită. Cu cea mai largă selecție de containere pentru ghivece la prețuri imbatabile, vă invităm să răsfoiți, să comandați și să vă transformați casa alături de noi!