• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Надзор и ремонт на тревата

Презасяването и поправката на тревници са от съществено значение за оживяване на тревата, която не е преживяла зимата в добро състояние, е била повредена от къртици или има голи петна поради кучешки урин. Открийте колко лесно може да бъде да освежите тези неприлични площи на трева!

Нашите продукти за презасяване на тревници предлагат незабавно решение за запълване на голите петна на вашия тревник. Гордеем се, че представяме тревни парчета от известни местни производители на тревни семена. Комплектът за поправка на тревници Zielona Łata (Зелена петна) - съдържащ семена, тор, почва и микоризни гъби от Zielony Dom - е икономичен вариант за поправка на повредени тревници. Висококачествената смес от семена в този комплект включва бързорастящи треви, и с добавянето на плодородна почва и микоризи, новата трева ще изникне бързо и ще се уплътни бързо. Нуждаете се от по-голямо количество? Тревата Регина - идеална за възстановяване на тревници от Target - е налична в различни размери, начални от 100 грама до 5 килограма. Препоръчваме също така магическия комплект за поправка на тревници за 33 петна от Biopon. За собственици на кучета може да бъде особено полезен магическият комплект за поправка на тревници 4-в-1 за тревници, повредени от кучешки урин - комплектът включва семена, почва, тор и нейтрализатор на кучешки урин. Разгледайте и другите ни предложения - ви каним да разгледате нашия обширен асортимент.

С продуктите за презасяване и поправка на тревници на достъпни цени, бърза доставка и гаранция за качество, онлайн пазарът на Garden Seeds Market предлага най-високото ниво на удовлетвореност при покупка! Не закъснявайте, освежете тревния си двор без да разбивате банката. Ние го правим възможно.