• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Gyertya- és vázatartók

A gyertya és váza csészealjak és tálcák kategóriába tartoznak mindezek a kiegészítők, amelyek díszítik a kopjafát és a sírt, de - mindenekelőtt - megvédik a szennyeződéstől és a sérülésektől. A gyertyákból csepegő sztearint nehéz eltávolítani súrolás és esetleg a kő megkarcolása nélkül. Ez leginkább a terrazzo sírköveket érinti. Az elegáns, különféle színű és formájú csészealjak és tálcák megszabadítják a körülményes takarítási síroktól a szárított sztearintól és viasztól.

Ezennel olyan termékeket kínálunk, amelyeket híres márkák szállítanak, és élvezik ügyfeleink bizalmát. Ezért széles választékban talál Lamela gyertya csészealjokat. Tartós műanyagból készültek, ezért időjárásállóak, magas hőmérsékletnek kitéve nem törnek el és nem deformálódnak. Választhat például egy ovális 40 vagy 44 cm-es csészealjat, amely több közepes méretű emlékgyertya befogadására szolgál.

Meghívjuk Önt, hogy tudjon meg többet a gyertya és váza csészealjak és tálcák választékáról. Ezek a prémium kategóriájú termékek azonnal elérhetőek online áruházunkban - csak fel kell vennie a virtuális kosárba. Takarítson meg pénzt nálunk a megfizethető áraknak köszönhetően!