• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Felülvetés és gyepjavítás

A túllépés és a gyepjavítás elsősegélynyújtási intézkedések olyan gyepre, amely nem maradt túl jó télen, egy anyajegy megsérült, vagy a kutya vizeletében üres helyek vannak. Vessen egy pillantást és nézze meg, milyen könnyű lehet a csúnya gyepfoltok megújítása!

A gyepen felülmúló termékek segítségével azonnal megoldhatja a gyep üres helyének problémáját. Ezúton bemutatjuk a neves hazai fűmag-termelők gyepfoltjait. A Zielona Łata (Green Patch) gyepjavító készlet - magvak, műtrágya, talaj és mykorrhizae a Zielony Dom-tól költségvetési megoldást kínál a sérült gyep javításához. A fent említett készletbe beépített kiváló minőségű vetőmag-keverék gyorsan növekvő fűmagokból áll, és mivel a termék termékeny talajjal és mikorrizájával is érkezik, az új gyep napokban csírázik és azonnal megvastagodik. Szüksége van egy nagyobb csomagra? Regina fű - a Target-től származó pázsit-regeneráció megfelelhet az Ön igényeinek. Különböző méretű csomagolásban kapható, 100 g-tól 5 kg-ig. Szeretnénk felhívni a figyelmet a Biopon varázslatos pázsitjavítására is. Ha kutyája van, akkor különösen hasznosnak kell lennie a mágikus pázsitjavítás a négy az egyben kutyák által sérült pázsitok számára - magokból, talajból és műtrágyából álló, kutya vizeletneutralizálóval dúsított készlettel. Vessen egy pillantást más ajánlatainkra is - kérjük, böngészjen tovább a választékunkban.

Felültetési és gyepjavító termékek megfizethető áron, gyors szállítás és prémium minőség garancia - az online Kertmagvető piac a legmagasabb vásárlási kényelmet képviseli! Ne habozzon, mentse el a gyepét túlfizetés nélkül! Lehetővé teszjük.

Gyepjavító és fiatalító keverék - 1 kg - -10%
3,162.73 Ft 3,514.55 Ft
Fűjavító és fiatalító keverék - 5 kg - -10%
13,369.09 Ft 14,854.55 Ft
ÖNVASTAGULÓ fű - gyepjavítás - Aljzat - 5 kg - -10%
30,849.09 Ft 34,277.27 Ft
Fűjavító és fiatalító keverék - 15 kg - 600 m²-en - -10%
38,903.64 Ft 43,226.36 Ft