Популярен продукт Този продукт е последно купен преди 3 минута.
  • 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Краставица "Cornichon de Paris" - идеална за кисели краставички - 70 семена - Cucumis sativus

Стара цена: 2.60 лв
1.56 лв
Вие спестявате: 1.04 лв (40%)
Промоцията приключва 2024-03-03
Промоцията приключва
003544
В наличност
+

Чесънът е незаменима сезонна растителност. Може да се използва по много начини - от пресни зелени филийки или батонети до кисели краставички в буркани. Всеки уважаван готвач има своя собствена рецепта, но всички са съгласни, че качествените камери са абсолютно необходими. Представеният сорт е идеален за туршии и други консерви.

"Cornichon de Paris" е разнообразие от краставици, на което ще се възхищават всички гастрономи. Той принадлежи към средно-ранните сортове. Плодовете са къси и компактни и трябва да се събират, когато достигнат дължина от 3 до 5 cm. Зелената кожа е покрита с дебели брадавици. Плодовете не показват тенденция към пожълтяване с времето. Много деликатен, сочен и хрупкав вкус, идеално се вписват в буркани. Те запазват вкуса и структурата си дори след пастеризация. Те могат да се съхраняват дори през цялата зима.

Cucambers осигуряват множество кулинарни възможности. Всяка готварска книга включва поне няколко рецепти за кисели краставички. Вкусът и ароматът зависят от подправките и добавките. Cucambers могат да бъдат запазени цели, нарязани на пръчки, нарязани или нарязани на четвъртинки. Сега маринатата от горчица с люти чушки и пресен лук става все по-популярна. Корнишоните са идеални за месни ястия, както студени, така и печени. Парчетата ароматна печурка направо от буркана ще обогатяват сандвичи, приготвени в студени зимни дни. Домашно приготвеният сос от зъбни камъни, приготвен от подбрани кисели ядки, допълва яйца, риба и студени месни ястия. Маринованите корнишони са приветствано, освежаващо допълнение към ежедневното ви меню през есента и зимата.

Cucambers са вторият най-закупен сезонен зеленчук в Европа след доматите. Въпреки че тяхното отглеждане създава някои проблеми, кучешките са широко засадени в нашите домашни градини. Cucambers трябва да бъдат засети в земята в групи или редове близо до средата на май, когато рискът от замръзване на земята е изчезнал. Тези растения предпочитат добре осветени, бързо затоплящи се места с хумусна, алкална почва. Не забравяйте редовно да поливате кукурузите с хладка, никога студена вода. Местата за засаждане на реколтата трябва да бъдат редовно плесени и оплодени.

Препоръчваме ви да закупите семена от Cornichon cucamber на сорта "Cornichon de Paris".

Една торба съдържа 2 g семена и е придружена от обща информация за растението и методите на отглеждане.

  • Тегло: 2 g
  • Употреба: кисели краставички, консерви
  • Растителна форма: годишна
  • Обект: слънчев и топъл с хумусна алкална почва


Приблизително 70 семена (+/- 20%)

GardenSeedsMarket е в бизнеса от повече от десетилетие и от самото начало сме направили качеството на нашите продукти на първо място. През годините сме доставяли най-висококачествените стоки на десетки хиляди клиенти от цял свят. Тяхното удовлетворение доказва, че сме избрали правилния път.

Всички семена, които продаваме, подлежат на многостепенни проверки на качеството и едва след това са внимателно опаковани и изпратени. Нашите продукти са удостоени с множество сертификати и отговарят на най-високите стандарти на Европейския съюз. Нашите служители са опитни градинари, които са щастливи да отговорят на всеки ваш въпрос.

Откъде идват нашите семена?

Всички продадени в нашия магазин семена идват от най-добрите производители от целия Европейски съюз. Благодарение на дългогодишното сътрудничество с тях успяхме да разработим най-адекватните условия за съхранение и изпращане, гарантиращи, че винаги ще получавате свежи и внимателно тествани партиди семена. Изключването на посредниците от целия процес не само ни позволява да избягваме изпращането на остарели семена, които може да са прекалено дълги на склад в склада, но също така осигурява най-атрактивната цена за продукти с най-високо качество.

Процесът за контрол на качеството

Всички наши семена трябва да преминат през четиристепенен процес за контрол на качеството.

Първият етап започва с внимателен подбор на доставчиците. След като продължим да контролираме техните култури, чуждестранните производители не са изключени от процеса на контрол на качеството. Растенията се проверяват на всеки етап от тяхното развитие: когато започват да растат, по време на цъфтене и когато започват да дават плодове (семена). На този етап най-важното е да се осигури правилното разстояние на растенията. Благодарение на това може да се осигури получаване на желаните морфологични характеристики на всеки отделен вид или сорт, като цвят, височина и форма.

Вторият етап се състои от подробни тестове за проверка в лабораторни условия. С използването на висококачествено оборудване от висококвалифициран персонал нашите доставчици извършват над 30 000 проверки на качеството годишно. Семената, които не отговарят на нашите изисквания, са обект на технологични процеси на пречистване, включително сушене, почистване, модернизиране и тестване отново.

Трети етап започва със семена в избрани контролни парцели. По този начин получаваме ценна и точна информация относно тяхната кълняемост, която трябва да се поддържа на подходящо ниво. Едновременно с това се проверява сортовата идентичност на всеки вид на този етап.

Четвърти етап се извършва в складовете ни и се състои в премахване на семената, които са съхранявани твърде дълго време на нашите рафтове и заменянето им с нови партиди. Всяка опаковка е подпечатана с уникален номер на партидата, както и с датата на свинята.

Всичките четири етапа комбинирани ни позволяват да заявим с увереност, че семената, които доставяме, отговарят на най-високите стандарти и са завършили всички необходими етапи на управление с летящи цветове.

Награди и награди

Семената, които продаваме, са широко признати за тяхното качество и са спечелили много награди. Нашите семена спечелиха множество златни медали и отличия за тяхното високо качество. Светът на цветята също бе удостоен с иновативния си подход.

Сред тези награди бяха: ТОП ИНОВАЦИИ (юни 2015 г.), ЗЛАТЕН МЕДАЛ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ПАНАИР ПОЗНАН (2015), ЛИДЕР КАЧЕСТВО НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ (2014), ФЕРМЕР НА ГОДИНАТА (2014).

Освен това, ние сме удостоени със сертификат „IDEAL BUSINESS“ за две години подред.

покълване

Ние се ангажираме да продаваме само най-висококачествените семена. Имайки предвид усилията, които правим ежедневно, моля отбележете също, че растенията са живи организми и тяхната кълняемост и растеж зависи от много фактори като температура, вид на почвата, влажност и честота, с която се поливат, време и условия на сеитба, употреба торове и средства за растителна защита (пестициди), както и климатични и климатични условия. Предоставяме помощ, като споделяме точна и актуална информация за сеитба и отглеждане, но не можем да носим никаква отговорност за растенията, които не са били отглеждани в условия, подходящи за даден вид.