• NT$5,000.00 За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

буркани

Бурканчета за производство на ликьори, вина и други консерви ще ви помогнат да реализирате идеите си. Силни, големи, стъклени съдове, които са плътно затворени и лесни за почистване, ще предпазят вашите домашни консерви от плодови мухи и бактерии, които могат да нарушат ферментацията. Вижте или предлагайте за буркани с ликьор.

Ако търсите контейнер, който ще ви служи години наред, поръчайте нашия бестселър номер 1: 5-литровият буркан / карбон с каишки и пластмасов капак - за вино, ликьори и консерви. Капакът на този буркан, изработен от сертифицирана пластмаса, съдържа две тапи, едната за изпускане на въглеродния диоксид, а втората предпазва съдържанието на буркана от въздуха. Ето защо бурканът, предлаган в нашия магазин, е идеален за ферментация. Можете също така да го запечатате херметически и да съхранявате готовите напитки и други консерви в него. Искате ли да научите повече? Вижте изображенията и прочетете подробните описания на продуктите! Ние се стремим да разширим нашата селекция с доказаните, надеждни аксесоари за ликьор, вино, сок и запазим приготвянето през цялото време. Следете за най-новото ни предложение и оборудвайте избата си като професионалист!

Ние продаваме буркани, кафенета, флакони, шишета и други полезни прибори на поща. Ние предлагаме специални, намалени цени за оборудването на Biowin, както и за аксесоари, идващи от други надеждни полски доставчици. Вие инвестирате в най-високо качество, купувайки в нашия онлайн магазин. Изпробвайте ни днес!