• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Варене на бира и производство на сайдер

Добре дошли в нашия отдел за производство на бира и правене на сидър! Тук сме събрали всички инструменти и материали, които ще ви бъдат необходими за създаването на отлични домашни напитки. Независимо дали сте опитен пивоварач или току-що започвате своето пътешествие, любителите на бира и сидъра ще намерят всичко необходимо за успешно домашно производство в нашия магазин.

За да направим вашето пазаруване още по-лесно, сме организирали нашите продукти в следните подкатегории. Разгледайте нашия раздел с бирена мая, където можете да избирате между повърхностна и дънна мая в зависимост от вида бира, който искате да приготвите. Нашият склад разполага и с широк асортимент от основни аксесоари за производство на бира. Например, открийте нашия въртящ се кран за ферментатор, вече наличен на много конкурентна цена. Съчетайте го с нашите висококачествени капачки за бутилки и икономични капачки. Не пропускайте и нашата германска капачка за бутилки с бира и съответните силиконови уплътнения за капачки с въртяща се част. С тези аксесоари бирата ви ще запази своя вкус и аромат, гарантирайки, че тя ще остане от първокласно качество. И за вашата безопасност след наслаждението, разгледайте добавянето на еднократен тест за алкохолно дишане към вашата кошница. Ако се чудите къде да започнете своето пивоварене, нашият раздел с комплекти за производство на бира има отговора. Закупете комплексен набор аксесоари, необходими за приготвянето на висококачествена бира, и никога не се тревожете, че сте забравили някой важен елемент. Освен това обогатете знанията си с нашите книги. Нашето стъпка по стъпка ръководство за правене на вино и бира ще разкрие всички тайни на тези вълнуващи ремесла!

Поканваме ви да изследвате и пазарувате онлайн, с увереност в нашата гаранция за удовлетвореност. Ние сме посветени на предлагането на висококачествени продукти на разумни цени. Потопете се в нашия широк асортимент и се насладете на предимствата на безплатната доставка до дома. Нека производството на бира и сидъра бъде вашето следващо любимо занимание!

4.54 лв
10.70 лв
10.78 лв
12.50 лв
15.01 лв
22.36 лв
24.93 лв
25.38 лв