• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Sörfőzés és almaborkészítés

Köszöntjük sörfőzésünk és almabor készítésünk részlegén! Itt összegyűjtöttük az összes szükséges eszközt és anyagot az kiváló házi italok elkészítéséhez. Legyen Ön tapasztalt sörfőző vagy épp csak az útjára indult, a sör és almabor kedvelői minden szükséges dolgot megtalálnak az otthoni főzéshez a boltunkban.

Az élményét még zökkenőmentesebbé téve, a termékeinket az alábbi al-kategóriákba rendeztük. Fedezze fel Sörélesztő szekciónkat, ahol választhat a felső erjesztésű és az alsó erjesztésű élesztő között, attól függően, hogy milyen söröket szeretne készíteni. Raktárunk is büszkélkedhet az alapvető sörfőzési kiegészítők széles választékával. Például ismerje meg forgó erjesztő csapunkat, most rendkívül versenyképes áron elérhető. Párosítsa azt kiemelkedő minőségű sörpalack sapkáinkkal és költséghatékony kupakprésünkkel. Ne hagyja ki Airtight Swingtop Lock-unkat a sörösüvegekhez és a hozzá illő szilikon tömítéseket a swingtop üveg zárakhoz. Ezekkel a kiegészítőkkel a sör megőrzi kellemes ízét és illatát, biztosítva a prémium minőségét. És az indulás utáni biztonság érdekében vegye fontolóra hozzáadni a kosarához az Egyszerhasználatos Alkohol Lélegzésvizsgálatot. Ha azon tűnődik, hol kezdje el a sörkészítő utazását, a Sör Készlet szekciónkban megtalálja a választ. Vásároljon meg egy átfogó készletet, amely tartalmazza a kitűnő minőségű sör készítéséhez szükséges összes kiegészítőt, és soha ne aggódjon, hogy hiányoznak az alapvető dolgok. Emellett bővítse ismereteit könyveinkkel. Step by Step Bor Készítési és Sör Főzési Útmutatóink minden titkot felfednek ezeknek a lenyűgöző kézműves mesterségeknek!

Megtiszteljük, ha felfedez és vásárol online, bizalommal a elégedettségi garanciánkban. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy magas minőségű termékeket kínáljunk elfogadható áron. Merüljön el az átfogó kínálatunkban és élvezze az ingyenes házhozszállítás előnyeit. Engedje meg, hogy a sörfőzés és almabor készítés legyen a következő kedvelt hobbia!