• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár
Szín
Magasság
Szélesség
Hosszúság
Térfogat

Négyzet alakú virágcserépek

A négyzet alakú virágcserépek egyszerűséget és funkcionalitást ötvöznek egy csipetnyi extravaganciával. Webáruházunk széles választékot kínál méretekben, formákban és színekben. Nézze meg, mit kínálunk Önnek!

A "Coubi" négyzet alakú cserépek ragyogó színekkel örvendeztetnek meg. Elérhetőek többek között fukszia-rózsaszínben, málna-pirosban, olívazöldben, valamint visszafogottabb színekben, mint a fehér, krémszínű, kávétejszín vagy grafit-szürke. Ha finomabb, lekerekített formákat részesít előnyben, tekintse meg a "Toscana" négyzet alakú cserépeket – a vörös metálos darab karaktert ad az extravagáns, kontrasztos elrendezéseknek, a pasztellzöld harmonizál a hűvös színekkel berendezett belső terekkel, míg a homokszínű és kávétejszín univerzális és minden dizájnhoz illik. "Lofly" négyzet alakú cserépeink is kaphatóak. A modellek, amelyeknek jól látható, kiszélesedő felső széle van, masszívnak és erősnek tűnnek, és remek hátteret biztosítanak az egyenesen magasra növő dísznövényeknek, mint például a "Lucky Bamboo" Sander-dracéna vagy a közönséges fikusz. A "Ratolla" négyzet alakú cserépek díszes, rattan-utánzó felületükkel a legnépszerűbbek. Elérhetőek klasszikus színekben, mint az antracitszürke, fehér, mokkabarna és sötétbarna.

Webáruházunk négyzet alakú cserépeket kínál a hozzájuk illő alátétekkel is. Minden méret – 10 x 10 cm-től 40 x 40 cm-ig az alapon – elérhető. Meghívjuk Önt, hogy vásároljon nálunk teljes megelégedettségi garanciával!