Филтри за продукти

Цена
цвят
диаметър
височина
широчина
дължина
Сила на звука

Съдове и обвивки

Нищо не украсява дома, балкона, терасата или вътрешния двор като фините, елегантни саксии и саксии. За да ви помогнем да подредите дадено пространство по наистина уникален начин, представяме богат асортимент от саксии и кожуси от водещите производители, като Prosperplast и Lamela. Каним ви в страната на най-модерните класически и модерни дизайни и омайни цветове - енергизиращи или приглушени, весели или елегантни - които ще отговарят на всяка възможна интериорна подредба.

Посетете секциите с квадратни, кръгли, дълги и високи саксии при търсенето на саксии и саксии за вашите первази, тераси и балкони. Ще намерите растителни контейнери с различни размери и цветове, много от тях с декоративни ратанови или издълбани шарки там. Бихме искали също така да ви насърчим да разгледате прозрачните обвивки на орхидеи в различни интригуващи форми и весели цветове, както и контейнерите от Ikebana за цветни композиции с обрат на Далечния изток! Ние сме еднакво горди с богатата си селекция от висящи кошници, монтирани на парапети саксии и декоративни закачалки. Изпробвайте декоративните метални кошници в ретро стил с подплата от кокосови влакна. Растенията, отглеждани в тях, ще развият изцяло своя декоративен потенциал. Ако възнамерявате да разграничите пространството си от околните дизайни, създайте вертикална градина с джобове за цветя. Вярваме, че може да намерите и интересни билкови саксии и рендета, предлагани в модерен дизайн и пълна палитра от ярки цветове.

Разгледайте нашите саксии и саксии, които се предлагат в зашеметяваща селекция в нашия онлайн магазин и пазарувайте удобно онлайн. Ние гарантираме отлични визуални ефекти и отлично качество на нашите контейнери. Разгледайте изображенията и променете домашните си подредби с нашите великолепни саксии и саксии!

6.13 лв
6.84 лв
6.84 лв
6.84 лв